Diskuse: Péče o pleť 40+
-
Martina
A pomohla vám opravdu nějaká kosmetika na ty vrásky? Bez toho, aniž byste musely na nějaký estetický zákrok? Budu ráda za nějaké konkrétní doporučení :-)-
Markéta
Já musím říct, že mně na vrásky účinné pomohl až botox a aplikace kyseliny hyaluronové. Prostě bohužel, pokud někdo nemá v genech pěknou pleť bez vrásek, tak mu za mě žádná kosmetika nepomůže. Už mám osvědčenou kliniku mybestcare, kam pravidelně chodím a kde jsem spokojená. Ne každý takové řešení stárnutí chápe, ale nejdůležitější pro mě je, abych se já sama cítila dobře. -
Naďa
S tou kosmetikou je to tak, že se musí začít používat zavčas, protože když už máte nějaké hlubší vrásky, tak opravdu zbývá zajít na nějaký ten estetický zákrok. Já zatím volím tu cestu o sebe dbát preventivně a osvědčila se mi kosmetika od značky iuvenio, konkrétně tento set přímo na vrásky https://www.iuvenio.com/set-pro-intenzivni-peci/. Ty vrásky jsou samozřejmě i otázka genetiky, ale když se srovnávám se stejně starými kamarádkami, tak si troufám říct, že vypadám nejmladší. A ještě rozhodně doporučuju každý den, ať je venku jakékoli počasí, používat krém s SPF faktorem. Ten má teď iuvenio jako novinku, takže jsem ho hned zařadila do své pravidelné péče.
-
-
Evicek
Já přemýšlým nad výplněmi/botoxem ale je to drahé a trochu se bojím :D-
Lenča
Mně na vzhledu hodně záleželo, nepomohly ani lehké "úpravy", :-) stále to nebylo nějak dost. Začala jsem se plně přijímat až když jsem si srovnala sebelásku a sebeúctu. Mám najednou pocit, že vypadám líp, mladší ... Opravdu věřím, že vše začíná "v hlavě". Jsem za tu zkušenost vděčná jen proto, že mě donutila zapracovat na mých přesvědčeních, soudech, pochybnostech ... Ale samozřejmě, každý jsme jiný, u mě to prostě nějak nestačilo. :-) -
Stepca
To bych nedělala, když se to nepovede, tak člověk vypadá jako vosková figurína...-
Didlina
Radši zkus nějaký ten krém nejdřív, ten botox se těžko vrací zpátky...
-
-
-
Rose
Dobrý den, máte nějaké tipy, jak se starat o zralejší pokožku obličeje? Flíčky, vrásky, suchá apod. díky :)-
TaMaKoci
krémy, čištění, peelingy, věci do koupele.... -
lela
Ono se na té pleti také ukáže, jak člověk žil... Stres, kouření a tak... hlavn nejít "pod" nůž nebo na botox, se pak tváří ty lidi divně -
pavla
Za mě hlavně antioxidanty, peeling, vždy před spaním smýt makeup a dobré krémíky atd :)
-