Diskuse: Depilace - lunární kalendář
-
Tereza
To děkuju za objasnění! ;) Já, ze svýho lajckýho pohledu bych to viděla za značku ideál... Kozoroh-vliv na kůži, depilaci vydrží déle/bude účinější... Tohle nespadá pod lékařský zásah, tak bych v tom neviděla problém.... -
Nikola
Dobrý den, hledala jsem v lunárním kalendáři dny vhodné na depilaci/epilaci, ale našla jsem pouze dny, které vhodné nejsou. Chtěla bych se zeptat, v jakém znamení by bylo ideální epilovat voskem...Děkuji :)-
Dagmar - Spektrum zdraví
Dobrý den, dny vhodné k depilaci jsou v ubývajím Měsíci, ne však ve dnech, kdy Měsíc prochází znamením Kozoroha, který ovlivňuje kůži.-
Tereza
Paní Dagmar, jen tak ze zvědavosti.... Proč je v sekci 'Vliv měsíce na krásu' Kozoroh označen jako nejideálnější pro depilaci? Když to shrnu tak ideálně v ubývajícím, a NE ve Lvu, Panně a Kozorohu? https://www.spektrumzdravi.cz/vliv-mesice/vliv-mesice-na-krasu-
Ellen
Je tam více nesrovnalostí. Např. v tomtéž Kozorohu je ve "vlivu na krásu" napsáno, že "vodní dny jsou vhodné k lymfodrenážím". Tak nevím, odkdy je Kozoroh vodní znamení...?-
Tereza
To děkuju za objasnění! ;) Já, ze svýho lajckýho pohledu bych to viděla za značku ideál... Kozoroh-vliv na kůži, depilaci vydrží déle/bude účinější... Tohle nespadá pod lékařský zásah, tak bych v tom neviděla problém....-
yenna
Zdravim, myslela jsem ze ubyvajici v kozorohovi je idel. Ted jsem zmatena, muzete tedy shrnout jaka faze mesice je idealni pro depiaci? Predem Vam velice dekuji. :]
-
-
-
-
-