Diskuse: Lymfatická masáž

Přidat nový příspěvek
  • Líba

22:36 16. 10. 2024 0
    Zdravím, můžete mi prosím doporučit nějakou dobrou lymfodrenáž v Brně? S přibývajícím věkem dost bojuju s celulitidou a tak bych to chtěla vyzkoušet. Jaké máte s lymfodrenáží zkušenosti?
    • Veronika

23:11 25. 10. 2024 0
      Mrkněte na lymfodrenaz.cz Mají pobočky po celé ČR, i v Brně :-) a já s lymfodrenáží mám teda perfektní zkušenost. Pomohlo mi to na celulitidu i zeštíhlení partií, které se mi dlouhodobě nedařilo zhubnout. Už po první návštěvě jsem se cítila líp a viděla změnu.
    • Dana

20:28 18. 10. 2024 0
      Dobrý den, vážené dámy, s lymfodrenáži mám osobně skvělé zkušenosti a doporučují kolem úplňku. Budete se cítit "odlehčená", redukce celulitidy, ledviny a zažívání nastartují se. Během kúry dodržujte pitní režim lymf. čajíčky, aby se lépe nastartoval detox těla. Proškolená pracovnice s vámi naplánuje kúru 10 x na cca 45 minut, ob nebo co 3 den. Doporučují přístroj: vesta na ruce, kalhotový vak, výběr z programů a regulace tlaku. Přístroj ruční lze použít na ruce, břicho a nohy. Před zahájením kúry, ručně uvolní vám lymfatické uzliny, protože je to nejdůležitější prvek a pak se spustí přístroj. Přejí skvělou relaxaci-) P.S. bohužel nejsem z Brna, ale věřím, že najdete poblíž bydliště: kosmetické studio nebo i ve špitálu-rehabilitace
  • Iris

16:19 22. 2. 2022 0
    Dobrý den,kdy je nejvíce vhodná doba na podstoupení lymfatické masáže.?Dekuji