Diskuse: MS pomůcky

Přidat nový příspěvek
  • Amanda

20:55 28. 10. 2024 0
    To je skvělé, děkuju za sdílení zkušeností! 😊 Přesně tohle potřebuju – mít pocit bezpečí i během silnějších dnů. A souhlasím, manipulace s kalíškem mě taky trošku odrazuje, takže kalhotky vypadají jako lepší varianta. Asi je vyzkouším :) Mohla bych se ještě zeptat, jakou péči vyžadují po použití, abych je udržela dlouho funkční?
  • Amanda

19:23 4. 9. 2024 0
    Ahojky :) Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s různými menstruačními pomůckami. Dosud jsem používala hlavně tampony, ale přemýšlím nad změnou. Jaké alternativy byste doporučily a proč? Zvažuju menstruační kalíšek, kalhotky nebo třeba menstruační houbu, ale nevím, která varianta by byla nejlepší. Jaké jsou podle vás jejich výhody a nevýhody? Děkuji za vaše tipy a rady! 😊
    • Tominka

20:38 24. 9. 2024 0
      Ahoj, já osobně mám dobré zkušenosti s menstruačními kalhotkami. Kupuju je od značky Bellinda. Jsou perfektní, velmi pohodlné a hlavně skvěle absorbují, takže se cítím v bezpečí i během silnějších dnů :) Což ti teda povím - to jsem potřebovala :) Jinak jsem ještě zkoušela menstruační kalíšek. Taky dobrá alternativa, ale mě odradila ta manipulace s ním :) Ale to jsou moje zkušenosti :)