Ředkvičkový salát se zakysanou smetanou
Ředkvičky a okurku omyjeme, ale neloupeme. Ředkvičky nakrájíme na kolečka, okurku na půlkolečka, kopr a petrželku nadrobno. Všechny ingredience smícháme dohromady a podle chuti osolíme a opepříme.
Ředkvičkový salát se zakysanou smetanou před podáváním důkladně vychladíme a podáváme s pečivem.
Ředkvičková pomazánka
Ředkvičky a okurek nakrájíme na co nejmenší kostičky a smícháme se sýrem. Přidáme trochu soli a pepře, promícháme a necháme v lednici uležet asi 2 hodiny. Na pečivu posypeme nakrájenou pažitkou.
Ředkvičková pomazánka může sloužit jako lehký předkrm i nenáročná večeře.
Ředkvičkový salát
Ředkvičky nakrájíme na kolečka, jarní cibulku a kopr nadrobno. Smícháme olej, vinný ocet, cukr a promícháme s ředkvičkami. Osolíme a opepříme podle…
Venkovní tlak vzduchu s námi může pořádně zamávat. Na co si dávat pozor, když je příliš vysoký nebo nízký?
Jogurt
Netýká se přechozený vztah i vás? Poznejte známky soužití ze zvyku a zkuste znovuobjevit ztracenou jiskru!
Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?
Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?