Štěpánská 540/7, 120 00 Praha
+420 603 898 252
Společnost BAXANT se zabývá bourárenskou činností. Poskytuje profesionální řeznické práce, kterých využívají masozávody, menší firmy i velké potravinářské řetězce. Řeznictví se sídlem v Praze 2 klade velký důraz na individuální přístup a řešení na míru. Ta jsou vhodná jak pro dlouhodobé zákazníky, tak pro ty, u kterých došlo k náhlému zvýšení poptávky, kterou nedokáží pokrýt vlastními silami.
Řeznictví s mnohaletou praxí
Firma byla založena v roce 2001 panem Janem Baxantem. Již od samého počátku se společnost věnovala bourárenské činnosti. Díky spokojenosti klientů se firma rozrostla z původních 3 zaměstnanců na 90 pracovníků, kteří provádí kvalifikované řeznické práce v moderně vybavených prostorách v Praze 2. Více než 15 let zkušeností v řeznictví využívá firma jak při každodenním zpracování masa, tak při poskytování poradenských služeb a konzultací.
Kvalifikované řeznické práce
BAXANT, spol. s r.o. zaměstnává řadu zkušených řezníků, kteří se stále pohybují v nejmodernějších masozávodech na zpracování masa. O kvalitě poskytovaných služeb svědčí i řada dlouhodobých kontraktů se širokým spektrem masozpracujících firem. Při využití služeb řeznictví zvýšíte výtěžnost a zbavíte se i starostí o vlastní zaměstnance. Personál je zdravotně způsobilý a proškolený v oblasti BOZP a hygieny.
Poradenská činnost
Řeznictví se sídlem v Praze 2 má se zpracováním a bouráním masa velké úspěchy. Své zkušenosti a znalosti předá svým klientům v rámci poradenské činnosti. Firma nabízí poradenskou činnost v oblasti zpracování masa jatečních zvířat. Na základě svých zkušeností provede kompletní audit vaší bourárny a navrhne účinná opatření k zefektivnění výroby.
Rádi si pochutnáte na čerstvém masu a masných výrobcích či pochoutkách? Pokud kladete velký důraz na kvalitu a čerstvost, navštivte řeznictví a uzenářství Piteľ v Olšanech u Šumperka. Řeznictví vychází z mnohaleté rodinné tradice, na kterou navazuje. Zákazníkům vychází vstříc a reaguje na jejich aktuální požadavky. Kromě tradičního poctivého masného, uzenářského a pochoutkového sortimentu nabídne například předem marinované maso připravené rovnou ke grilování.
Výroba a distribuce masa a uzenin
Řeznictví v Olšanech nabízí svým zákazníkům co nejširší sortiment v oblasti masa, uzenin a pochoutek. Pokud se nespokojíte s masem z neznámých chovů bez bližších znalostí o způsobu zpracování, olšanský obchod si oblíbíte. Zabývá se výrobou a distribucí masa, přičemž zpracovává maso vepřové, hovězí i kuřecí. Maso je odborně naporcované, pokud si sami chcete vybrat konkrétní kousky masa, personál vám velmi rád vyjde vstříc.
V řeznictví v Olšanech naleznete také pestrý výběr domácích uzenin. Nabídku tvoří klobásy, salámy, šunky, tlačenky, prejty, jitrnice, uzená masa či jiné domácí speciality. Obzvláště v letních měsících je velký zájem o předem namarinované maso, které ihned využijete ke grilování. Odpadnou vám tak starosti s vlastním marinováním a přípravou. Řeznictví vám vyjde vstříc i při zájmu o odběr většího množství masa na oslavy, rodinné i firemní akce a jiné události. V případě potřeby zajistí masna i rozvoz masa a uzenin.
Poctivé řeznictví s mnohaletou tradicí
Řeznictví a uzenářství Piteľ navazuje na mnohaletou rodinnou tradici se zpracováním masa a s řeznickým řemeslem obecně. Získalo si renomé nejen v Olšanech, ale i přilehlém okolí. Lidé si místo s kvalitními potravinami za příznivou cenu vždy najdou a olšanské řeznictví je toho důkazem. O kvalitě masných výrobků i masa se přijďte sami přesvědčit.
Řeznictví v Olšanech – otevírací doba
Pokud si budete chtít nakoupit čerstvé maso nebo uzeniny v řeznictví v Olšanech, prodejna je vám k dispozici vždy od úterý do soboty. Provoz masny je od úterý do pátku od 8:00 do 17:00 hodin, v soboty pak od 8:00 do 10:00. Maso si tak nakoupíte na sváteční nedělní tabuli klidně i v sobotu dopoledne.
Pečivo, které má nejen skvělou chuť, ale také kvalitu. To je základním mottem pekárny Ipema, s.r.o. Pro své ruční zpracování, domácí kvásek a přírodní suroviny bez chemie si dokonce vysloužila řadu ocenění. Pekárna používá výhradně české obiloviny a do pečiva nedává žádné umělé látky. Část z produktů je dokonce v Bio kvalitě. Právě původ surovin, tradiční postupy a ruční výroba dělají z této pekárny jedinečné místo, kde jde špičková kvalita ruku v ruce s důrazem na zdravé stravování.
Pekárna s domácím kváskem
Výborné pečivo začíná u kvalitních surovin. Ty pekárna Ipema vybírá obzvlášť pečlivě. Kvásek, který je pro výrobu kvasového pečiva nezbytný, si sama vyrábí z žitné mouky a vody. Čerstvost mouky zajišťuje pekárna tím, že si jí sama mele. Právě kvásek dává pečivu onu příjemnou vůni. Kvalita surovin zajišťuje pečivu delší čerstvost a řadí je mezi zdravou stravu. Pro výrobu toho nejlepšího pečiva je nutný i čas, některá těsta zde dozrávají až dva dny. Za výrobou pečiva tak stojí kus tvrdé práce. Na tradiční ruční výrobu se může podívat každý zájemce, pekárna sdílí i videa ze zákulisí.
Speciální pečivo, výrobky cukrárny i Bio produkty
Kromě žitného chleba jsou v nabídce speciality, jako je dýňový chleba, mrkvový chlebíček nebo ořechový bochník. Najdete zde také klasické pečivo, jako jsou bagety, housky a rohlíky. Zvláštností pekárny Ipema jsou zelňáky. Milovníci sladkého ocení širokou nabídku cukrárenských výrobků. Peče několik druhů dortů, kromě oblíbeného tiramisu i dort kubánský nebo stracciatela. Nabízí čajové pečivo, cukroví i sušenky. Důležité jsou i bio výrobky. Najdete zde hned čtyři druhy bio chleba a několik druhů bio baleného pečiva. Produkty si v pekárně koupíte od pondělí do pátku od šesti hodin ráno do pěti hodin večer. V sobotu pak od sedmi hodin ráno do jedenácti hodin dopoledne. Pečivo pekárna také distribuuje po Jihočeském kraji.
Kaplice: domov pekárny, co podporuje místní dodavatele
Pekárna Ipema si zakládá na používání regionálních surovin a snaží se co nejvíce podporovat místní dodavatele. Odebírá suroviny také z místních ekologických farem. Na svém domově, Kaplicích, které se nachází v Jihočeském kraji, jí totiž záleží. Proto dává také důraz na postupy šetrné k životnímu prostředí.
Společnost HEST Stanislavy Kufnerové se specializuje na výrobu houskových a bramborových knedlíků. Dále vyrábí halušky, taštičky nebo sladké pokrmy. Firma sídlí v Jaroměři a zajišťuje maloobchodní i velkoobchodní prodej. Své výrobky dodává do mnoha měst v Královehradeckém kraji, například do Náchoda, Dvora Králové nad Labem, Nového Města nad Metují, Červeného Kostelce a dalších měst.
Výroba knedlíků Jaroměř
Specializací firmy HEST je výroba knedlíků v Jaroměři. Připravuje klasické bramborové nebo houskové knedlíky, ale také špekové, vícezrnné či ovocné. Houskové knedlíky a další výrobky dodává do velkých stravovacích zařízení, ale prodává je i k přímé spotřebě.
Knedlíky z Jaroměře se připravují podle ověřené receptury, vždy jsou čerstvé a z kvalitních surovin. Díky tomu si získaly oblibu mezi strávníky v celém Královehradeckém kraji. Zákazníci se ke knedlíkům z Jaroměře rádi vrací a doporučují je svým známým. Vyzkoušejte tradiční houskový knedlík i vy nebo ochutnejte jednu z mnoha místních specialit.
Rolády, taštičky, halušky i šišky z mákem
Houskové, bramborové, sladké i masové knedlíky jsou jen jedny z mnoha vyráběných produktů firmy HEST. Společnost se specializuje na přípravu jídel, které jsou určeny k následné bleskové tepelné úpravě. Výrobky jsou vždy čerstvé a poctivé, jejich příprava vám zabere jen chvilku. To ocení jak kuchaři v jídelnách, tak strávníci v domácnostech.
Ochutnejte halušky, bramborovou roládu se špenátem, bramborové taštičky nebo šišky s mákem. Firma vyrábí i vlastní speciality – Jaroměřský štrúdl s jablky, kuličky s posypem nebo Jaroměřské buchtičky.
Venkovní tlak vzduchu s námi může pořádně zamávat. Na co si dávat pozor, když je příliš vysoký nebo nízký?
Jogurt
Netýká se přechozený vztah i vás? Poznejte známky soužití ze zvyku a zkuste znovuobjevit ztracenou jiskru!
Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?
Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?