Pekárna Kabát je zavedená rodinná pekařská firma s tradicí od roku 1992. V současné době vede společnost už druhá generace rodiny Kabátů. Pekárna klade důraz na poctivou ruční výrobu pečiva a pekárenských výrobků. Využívá přitom prvotřídní suroviny převážně českého původu, které neobsahují chemické přísady a potravinářské náhražky. Společnost provozuje pekárny v Praze a Plzni.
Důraz na kvalitu a ruční výrobu
Pekárna Kabát se od mnoha jiných pekárenských společností liší. Klade totiž velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou pravidelně kontroluje formou zpětné vazby od svých zákazníků. Všechny výrobky jsou vyráběny ručně. Většina pečiva a pekárenských výrobků vychází ze starých tradičních receptur a výrobních postupů. Pekárna se snaží vyrábět pečivo stejným způsobem, jak to dělali naši předkové. Čerstvost pečiva je pro pekárnu Kabát stěžejní. Proto do svých pekáren v Praze dováží čerstvé pečivo čtyřikrát za den.
Sladké i slané pečivo, cukrovinky
V provozovnách pekáren naleznete nepřeberné množství různých druhů pečiva, pekárenského sortimentu i cukrovinek. Kromě tradičního českého slaného a sladkého pečiva (chleba, pletýnek, dalamánků, koláčů, buchet ad.) nabízí pekárna Kabát také plněné bagety, housky nebo obložené chlebíčky. Vyrábí také klasické cukrářské výrobky.
Síť pekáren v Praze i Plzni
Pekárna Kabát úspěšně provozuje rozsáhlou síť prodejen. Tři pekárny se nachází v Plzni, ostatní pak na celém území Prahy. Společnost provozuje prodejny ve stanicích metra, klasické kamenné prodejny i stánky. Pekárna Kabát úspěšně provozuje i prodejny svých franchisingových partnerů. Díky tomu si na kvalitním poctivě připraveném pečivu pochutnáte, ať už se nacházíte téměř kdekoliv v Praze.
Venkovní tlak vzduchu s námi může pořádně zamávat. Na co si dávat pozor, když je příliš vysoký nebo nízký?
Jogurt
Netýká se přechozený vztah i vás? Poznejte známky soužití ze zvyku a zkuste znovuobjevit ztracenou jiskru!
Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?
Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?