Přemýšlet nad tím, co jíme, se vyplácí. Nejen, že proces výroby kvalitních potravin je ohleduplnější k přírodě, potraviny s dobrým původem jsou také prospěšnější pro náš organismus. To, že ve většině případů také lépe chutnají, je už jen malým bonusem navíc. Zdravé maso produkuje také živočišná výroba Jaromíra Tatýrka.
Prodej drůbeže a prodej prasat z malých chovů
Znát původ jídla je zvláště důležité právě u masa. Prodej drůbeže nebo prodej prasat z velkochovů je stále velmi rozšířený, maso na pultech v supermarketech pochází ve většině případů právě odsud. Poměrně nízká cena masa je ale vyvážena nedůstojným zacházením se zvířaty, používáním hormonů a antibiotik a dalších nepřirozených zásahů, které se odráží na kvalitě masa a jeho vlivu na lidské tělo. Proto je dobré znát původ masných produktů, které se dostanou na váš talíř. Jednou z cest je nakupovat maso u malých chovatelů. Zemědělcem, který zvířata chová v menším počtu a může se tak zaručit za správný přístup k nim, je také Jaromír Tatýrek. Zaměřuje se především na prodej drůbeže a prodej prasat.
Lepší podmínky zvířat se odráží v kvalitnějším mase
Živočišná výroba je menšího rozsahu než velkochovy. Všem zvířatům je věnována individuálnější péče a jejich podmínky pro život jsou příznivější, ať už se jedná o velikost životního prostoru nebo kvalitní stravu. Jaromír Tatýrek se zaměřuje na chov a prodej drůbeže, konkrétně vykrmených brojlerů, hus, krůt a kachen a také na chov a prodej prasat.
Venkovní tlak vzduchu s námi může pořádně zamávat. Na co si dávat pozor, když je příliš vysoký nebo nízký?
Jogurt
Netýká se přechozený vztah i vás? Poznejte známky soužití ze zvyku a zkuste znovuobjevit ztracenou jiskru!
Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?
Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?