Řeznictví Makovec vyrábí maso a uzeniny podle tradičních receptur už od roku 1991, kdy Alois Makovec starší založil řeznickou živnost. Podnik zpočátku fungoval ve skromném provozu v obci Seloutky. Se zvyšující se poptávkou po kvalitních produktech se výroba přesunula do větších prostor v Kostelci na Hané. O něco později se sídlo firmy přesunulo do centra Prostějova. Rostoucí výroba masa a uzenin si však vyžádala další stěhování, tentokrát do nedalekých Smržic. V roce 2006 pak vznikl další závod v Držovicích, který funguje jako distribuční centrum pro síť více než 100 firemních prodejen a dalších odběratelů nejen z České republiky, ale i ze sousedního Slovenska.
Maso a uzeniny, v nichž se snoubí kvalita s poctivým řemeslem
Společnost Makovec se už od svého vzniku řídí heslem „kvalita s tradicí“. Motto firmy vychází z přesvědčení, že výroba masa by měla probíhat podle ověřených postupů přenesených do moderně vybavených provozů, kde se dodržují přísné hygienické standardy.
Spotřebitelé se do řeznictví Makovec rádi vracejí, neboť se mohou spolehnout na vysokou kvalitu a hygienickou nezávadnost nabízených výrobků. Garantuje ji také společný certifikovaný systém řízení jakosti a tzv. systém HACCP, tedy jeden ze základních nástrojů, jak účinně přecházet rizikům ohledně bezpečnosti potravin.
Široká nabídka masných výrobků
V řeznictví Makovec na vás čeká široký sortiment kvalitního masa a uzenin za příznivé ceny. Téměř všechny nabízené výrobky jsou navíc bezlepkové, takže si na nich bezstarostně pochutnají také lidé nemocní celiakií. V katalogu masa můžete vybírat z prvotřídního kuřecího, vepřového či hovězího masa. Ať už dostanete chuť na čerstvá kuřecí prsa, voňavou vepřovou pečeni či hovězí roštěnou, řeznictví Makovec vás zaručeně nezklame. Řeznictví je vyhlášené také pro šťavnatá žebra na gril nebo vepřovou krkovici v brazilské marinádě, která má mezi spotřebiteli velký úspěch.
Ochutnejte vynikající zabijačkové speciality
Stejně bohatá je také nabídka uzenin, mezi nimiž naleznete například smržickou klobásu, celou řadu kvalitních měkkých salámů s vysokým obsahem masa či oblíbené trvanlivé výrobky jako vysočinu nebo turistický salám. Samozřejmostí jsou zabíjačkové pochoutky – jitrnice, jelita, paštiky či tlačenka a mnoho dalšího. Stačí si vybrat.
V jaké pozici spíte? Podle odborníků je pro zdravý a klidný spánek je nejvhodnější ležet na zádech
Rozhýbejte své lopatky a dejte do pořádku mezilopatkové svaly
Venkovní tlak vzduchu s námi může pořádně zamávat. Na co si dávat pozor, když je příliš vysoký nebo nízký?
Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?
Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?