Arašídová pomazánka
Ingredience
- nesolené arašídy: 100 g
- olej: 1 PL
- sůl: 0.5 KL
- cukr: 0.5 KL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Arašídy dáme do mixéru, přidáme sůl a cukr a mixujeme v intervalech dlouhých maximálně 30 sekund. Poté vždy mixér necháme minimálně minutu odpočívat, aby se nepřehřál. Po třetím mixování přilijeme olej a znovu mixujeme. V intervalech s přestávkami mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne hladká arašídová pomazánka v konzistenci podobné medu.
Arašídová pomazánka se skvěle hodí na opečené toasty s plátky banánu, na dochucení ovesné kaše, na ozdobení lívanců či palačinek, nebo i jako součást sladkých dezertů.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Populární a voňavá indická směs koření. V hroždíři rozdrtíme římský kmín, přidáme další koření a důkladně…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Nejlepší je pozice na boku
Bohužel, bez videa se cviky nedají správně cvičit.
velmi dobře napsáno , moc mi to pomohlo, děkuji
Skvělý článek, který připomíná, jak zásadní je prostředí, ve kterém žijeme, pro naše duševní zdraví. Právě v d...
Když jsme řešili vytápění našeho starého domu, tepelné čerpadlo bylo jednou z možností . :) Nakonec jsme šli d...
Brambory uvaříme ve slupce doměkka a ještě teplé je oloupeme a nakrájíme na plátky. Zatímco se brambory vaří,…
Začněte tím, že si v rendlíku svaříte vodu s cukrem a kůrou z citronů. Po deseti až patnácti minutách cukrový…
V míse si vyšlehejte měkké máslo spolu s vejci, moučkovým cukrem, kakaovým práškem, medem a espressem. Pak…
Začnete tím, že si omyjete cuketu a nakrájíte ji na tenčí plátky. Lilek pak též omyjte a pokrájejte na kostky.…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.