Aktuálně pro vás máme 1900 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Likér z ledových kaštanů Nápoje
18. 07. 2018 Přečteno: 2670x

Likér z ledových kaštanů

Ingredience
- +
  • ledové kaštany: 3 ks
  • rum: 500 ml
  • kondenzované mléko (salko) - plechovka: 1 ks
  • smetana na šlehání: 250 ml
  • hořká čokoláda – kostičky: 4 ks

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Nedietní mňamka

Likér z ledových kaštanů – recept

Do hrnce nalijeme šlehačku, nalámeme do ní ledové kaštany a čokoládu, vše přivedeme k varu za stálého míchání. Směs odstavíme a necháme vychladnout. Do vychladlé směsi vmícháme kondenzované mléko a poté rum, vše vymícháme dohladka.

Hotový likér z ledových kaštanů nalijeme do uzavíratelných  lahví a uložíme do lednice.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 2 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!
Tip na recept

Raw zmrzlina z vodního melounu

Melounová zmrzlina

U přípravy této raw zmrzliny potřebujete jen trpělivost při vypeckovávání a mražení melounu. Začněte tedy tak, že vodní meloun nakrájíte na čtvrtky a pak vykrojíte sladkou červenou dužinu. Z té tvořte střední…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Krabičková dieta – zdravé stravování bez vaření a počítání kalorií

Zdravé stravování jsem si vyzkoušela taky, objednávala jsem čtyři měsíce a s jídlem a výslednou váhou jsem spo...

Tipy, jak ušetřit při nákupu kosmetiky a neslevit na kvalitě

Hodně zajímavých slev je také na https://slevovykupon.net/

Doporučené recepty

Švestkový sorbet

Dezerty: Švestkový sorbet

Nejprve si v hrnci svařte vodu s cukrem. Po cca deseti minutách získáte cukrový sirup, do kterého vložte…

Krůtí stehna na zelenině

Hlavní jídla: Krůtí stehna na zelenině

Mrkev a petržel nakrájíme na kostky, petrželku a majoránku nasekáme najemno. Troubu rozehřejeme na 200 °C. Omytá a…

Těstoviny se zelím a houbami

Hlavní jídla: Těstoviny se zelím a houbami

V hlubší pánvi rozehřejeme olej, necháme na něm rozpustit kousek másla a na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou…

Limetkový koláč

Dezerty: Limetkový koláč

Ze změklého másla a mouky vypracujeme hladké těsto. Těsto vyválíme a dáme do kulaté formy.  Smícháme zakysanou…