![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Kantonské nudle](/img/clanky/acd90e8268abfa18d673f3b31fc06878/kantonske-nudle.jpg)
Kantonské nudle
Ingredience
- vepřová panenka: 150 g
- kvalitní čínské nudle: 150 g
- bambusové výhonky: 100 g
- houby shitake: 40 g
- pórek: 10 cm
- ústřicová omáčka: 100 ml
- olej: 2 PL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kantonské nudle - recept
Maso nakrájíme na menší kousky, houby na nudličky, pórek na kolečka, nudle uvaříme podle návodu. Maso osolíme, opepříme a orestujeme na rozehřátém oleji. Přidáme bambusové výhonky, houby a pórek a restujeme asi 3 minuty. Do pánve dáme uvařené a odkapané nudle a společně restujeme ještě asi 3 minuty. Nakonec kantonské nudle zalijeme ústřicovou omáčkou a prohřejeme.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.