Kantonské nudle
Ingredience
- vepřová panenka: 150 g
- kvalitní čínské nudle: 150 g
- bambusové výhonky: 100 g
- houby shitake: 40 g
- pórek: 10 cm
- ústřicová omáčka: 100 ml
- olej: 2 PL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kantonské nudle - recept
Maso nakrájíme na menší kousky, houby na nudličky, pórek na kolečka, nudle uvaříme podle návodu. Maso osolíme, opepříme a orestujeme na rozehřátém oleji. Přidáme bambusové výhonky, houby a pórek a restujeme asi 3 minuty. Do pánve dáme uvařené a odkapané nudle a společně restujeme ještě asi 3 minuty. Nakonec kantonské nudle zalijeme ústřicovou omáčkou a prohřejeme.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.