Aktuálně pro vás máme 1900 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Maďarská rybí polévka halaszlé Polévky
06. 10. 2017 Přečteno: 3664x

Maďarská rybí polévka halaszlé

Ingredience
- +
  • rybí maso (sumec, kapr, štika,...): 350
  • cibule: 1 ks
  • barevné papriky: 1 ks
  • rajčata: 1 ks
  • feferonka: 1 ks
  • sádlo: 1 PL
  • sůl
  • pepř
  • mletá paprika
  • voda 

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Super zdravé, doporučujeme

Maďarská rybí polévka halaszlé - recept

Na sádle v hrnci osmažíme nakrájenou cibuli, zasypeme mletou paprikou, přidáme na kousky nakrájené papriky, rajčata a feferonku, chvíli podusíme a odstavíme. V jiném hrnci si uvaříme rybí maso. Když je měkké, slijeme vodu do zeleninového základu a necháme pomalu vařit. Z rybího masa vybereme případné kosti a přidáme ho do hrnce. Dochutíme solí, pepřem a paprikou podle vlastní chuti. 

Maďarská rybí polévka halaszlé je nejlepší s čerstvým chlebem.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 0 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!
Tip na recept

Okurková zmrzlina

Okurková zmrzlina neboli tříšť

Nejprve si oloupejte salátové okurky a poté je nakrájejte na menší kousky. Zeleninu následně vložte do mixéru spolu s vodou, mátou i cukrem a rozmixujte. Směs vložte do uzavíratelné misky a dejte zamrazit do…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?

Skvělý článek, který připomíná, jak zásadní je prostředí, ve kterém žijeme, pro naše duševní zdraví. Právě v d...

Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?

Když jsme řešili vytápění našeho starého domu, tepelné čerpadlo bylo jednou z možností . :) Nakonec jsme šli d...

Doporučené recepty

Teriyaki omáčka

Ostatní: Teriyaki omáčka

Rýžové víno přivedeme v hrnci k varu, ubereme teplotu na polovinu a necháme vařit asi 10 minut. Poté přidáme…

Pstruh na másle

Hlavní jídla: Pstruh na másle

Pstruhy rozřízneme ostrým nožem v břišní části a odstraníme vnitřnosti, případně i odřízneme hlavu. Poté rybu…

Hlávkový salát se zálivkou

Saláty: Hlávkový salát se zálivkou

Salát umyjeme a rukou otrháme lístky. Vodu smícháme s octem, cukrem a solí. Zamícháme a necháme zcela rozpustit.…