Těstovinový salát s tuňákem
Ingredience
- těstoviny: 150 g
- kvalitní tuňák ve vlastní šťávě: 1 ks
- vejce: 2 ks
- červená cibule: 1 ks
- petrželka: 2 PL
- sůl
- pepř
- olivový olej
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Těstovinový salát s tuňákem - recept
Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky, cibuli nakrájíme na tenké proužky, petrželku nadrobno, tuňáka slijeme a necháme okapat v cedníku. Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu a jakmile je slijeme, promícháme je s trochou olivového oleje. Vše smícháme dohromady, osolíme a opepříme dle chuti.
Těstovinový salát s tuňákem se dá podávat teplý, ale chutná skvěle i vychlazený. Ozvláštnit ho můžeme trochou majonézy smíchané s bílým jogurtem.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.