![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Vepřové ragú](/img/clanky/2a3900b98de6be1a61e7b3f6cf2b6ebc/veprove-ragu.jpg)
Vepřové ragú
Ingredience
- vepřová plec: 300 g
- mrkev: 1 ks
- petržel: 1 ks
- celer
- cibule: 1 ks
- sladká paprika: 1 KL
- čerstvý tymián: 1 KL
- masový vývar: 250 ml
- sušené chilli kroužky: 1 KL
- čerstvé bylinky
- olej
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Vepřové ragú - recept
Očištěné maso nakrájíme na kostky, zeleninu na menší kostičky. Na rozehřátém oleji ze všech stran zprudka orestujeme maso, které osolíme a opepříme. Přendáme ho do pekáčku a uložíme na teplé místo. Na stejné pánvi na dalším oleji zpěníme cibuli, přidáme zeleninu a krátce orestujeme. Zeleninu přidáme k masu společně s paprikou, tymiánem a chilli, důkladně promícháme a podlijeme vývarem. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 60 minut doměkka.
Vepřové ragú podle chuti dosolíme a dopepříme a ochutíme oblíbenými bylinkami (kopr, bazalka, rozmarýn, petrželka...)
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.