![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Pomazánka z tresčích jater](/img/clanky/0122d2bdcae1c542c63b4c9b16fbbcfe/fotolia_49478550_xs.jpg)
Pomazánka z tresčích jater
Ingredience
- tresčí játra v oleji: 1 ks
- tvaroh nebo smetanový sýr: 200 g
- máslo: 50 g
- cibule: 1 ks
- sterilované okurky: 2 ks
- petrželka
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Tvaroh, tresčí játra a změklé máslo vyšleháme. Sterilované okurky nakrájíme na drobné kostičky nebo nastrouháme, cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a společně s okurkami přidáme k tvarohové směsi. V případě, že je pomazánka z tresčích jater příliš hustá, rozředíme ji mlékem dle potřeby. Přidáme nasekanou čerstvou petrželku a promícháme. Osolíme a opepříme dle chuti, ozdobíme petrželkou a můžeme zakápnout trochou citronové šťávy.
Pomazánka z tresčích jater je ideální na jednohubky či chlebíčky. Skvěle se ale hodí i jako rychlá a zdravá večeře.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Ve větším hrnci povaříme brambory (oloupané a nakrájené na kostičky) v osolené vodě do poloměkka. Vody dáme tolik, aby hladina sahala asi 2 cm nad brambory. Chřest očistíme, zbavíme dřevnatých konců, rozpůlíme…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
To co je zde o kozorohu napsáno, jsou jen lži. Tohle bych spíš trestal upálením.
Se schizofrenií nejsem v životě spokojený a štastný, žiju v neustálích obavách, ve strachu a v neduvěře k sobě...
Dobry den, rada čtu horoskopy ale tech reklam co tam skáče neustále ,clovek se nemuze soustředit a nastvane je...
Zdravé stravování jsem si vyzkoušela taky, objednávala jsem čtyři měsíce a s jídlem a výslednou váhou jsem spo...
Hodně zajímavých slev je také na https://slevovykupon.net/
Cizrnu scedíme a rozmixujeme. Cibuli a česnek očistíme, cibuli nakrájíme najemno a česnek prolisujeme. Obojí…
Z dýně odstraníme jadérka, nakrájíme ji na větší kousky a společně s neoloupaným česnekem zakapeme olivovým olejem…
Kosti dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou a přivedeme k varu. Poté slijeme, kosti omyjeme a zopakujeme postup.…
Krůtí maso nakrájíme na nudličky a smícháme s trochou oleje, prolisovaným česnekem, špetkou chilli, pepře, soli a…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.