Pečený pangasius
Ingredience
- pangasius - filety: 2 ks
- snítka tymiánu: 1 ks
- olivový olej: 1 PL
- citronová šťáva: 1 KL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Pečený pangasius – recept
Pangase omyjeme a osušíme papírovou utěrkou, potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou, přidáme tymián a necháme 2 hodiny v lednici uležet.
Rybu přemístíme do pekáčku vyloženého pečicím papírem, zaprášíme strouhankou, poklademe tenkým plátkem másla a pečeme na 190 °C asi 15 - 20 minut.
Pečený pangasius se podává s opékanými bramborami, bramborovou kaší nebo pečivem.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.