![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Skořicové cukroví](/img/clanky/f3a7a93d5c44b96408710e43f78da857/skoricove-cukrovi.jpg)
Skořicové cukroví
Ingredience
- mleté mandle: 250 g
- třtinový cukr: 100 g
- skořice: 2 PL
- špaldová mouka: 2 PL
- vejce: 1 ks
- mléko: 2 PL
- javorový sirup nebo med: 2 PL
- kokosový olej: 2 PL
- špetka soli
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Ve větší míse smícháme suché ingredience. Mléko s vejcem smícháme s javorovým sirupem nebo medem a kokosovým olejem. Všechny ingredience spojíme a rukama vypracujeme těsto. Poté ho necháme asi 1 hodinu odpočinout.
Troubu rozehřejeme na 160 °C a plech vyložíme pečícím papírem. Z připraveného těsta vyválíme asi 5 mm silný plát a vykrajujeme cukroví (například hvězdičky). Skořicové cukroví pečeme asi 10 minut, dokud okraje nezačnou zlátnout.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Ze surovin si vypracujeme hladké lepivé těsto, které zabalíme do potravinářské folie a necháme minimálně 1 hodinu odpočívat v lednici. Troubu rozehřejeme na 180 °C, plech vyložíme pečícím papírem. Cukr moučka…
Hrstku omyté máty peprné vhoďte do džbánu a přelijte trochou teplé vody, v které jste rozpustili cukr. Také přidejte šťávu z půlky limetky (zbylý kus nechte přímo do limonády) a bylinkový základ mírně nadrťte…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
To co je zde o kozorohu napsáno, jsou jen lži. Tohle bych spíš trestal upálením.
Se schizofrenií nejsem v životě spokojený a štastný, žiju v neustálích obavách, ve strachu a v neduvěře k sobě...
Dobry den, rada čtu horoskopy ale tech reklam co tam skáče neustále ,clovek se nemuze soustředit a nastvane je...
Zdravé stravování jsem si vyzkoušela taky, objednávala jsem čtyři měsíce a s jídlem a výslednou váhou jsem spo...
Hodně zajímavých slev je také na https://slevovykupon.net/
Piškoty rozmixujeme, přidáme cukr, máslo a kakao, nakonec zapracujeme rum a mléko. Je-li těsto drobivé, přidáme…
Do mísy rozklepneme vejce. Přidáme cukr, olej a promícháme. Vlašské ořechy umeleme a přidáme do mísy a opět…
Cuketu omyjeme a osušíme, slupku oloupeme jen v případě, že jsou na ní kazy nebo použijeme starší cuketu. Cuketu…
Z cuket vydlabeme měkkou dužinu, použijeme jen pevnou část, kterou nasrouháme nahrubo, osolíme a necháme v cedníku…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.