Detoxikační artyčokový salát s kešu
Ingredience
- nakládaná artyčoková srdíčka (odkapaná) 800 g
- nasekané syrové kešu oříšky: 4 PL
- nasekaný česnek 1 stroužek
- olivový olej : 2 PL
- jemně nasekaná čerstvá petrželová nať ¼ hrnku
- červený vinný ocet : 1 KL
- nakrájená červená cibule 1 hrnek
- čerstvá rukola 1 hrnek
- šťáva z 1 citronu
- mořská sůl a pepř, podle chuti
- bezlepkové těstoviny nebo quinoa k podávání 2 hrnky
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Detoxikační artyčokový salát – recept
Ve velké míse smíchejte všechny ingredience, tj. odkapaná artyčoková srdíčka z konzervy, nasekané kešu oříšky, olivový olej, petrželku, česnek, vinný ocet, červenou cibuli, rukolu, citronovou šťávu, sůl i pepř a salát pak umístěte na 20 minut do lednice, aby se důkladně odležel. Po uplynutí doby podávejte buď samotné, s těstovinami nebo quinoou. Dobrou chuť!
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.