Aktuálně pro vás máme 1900 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Jahodový koktejl s mátou Nápoje
11. 10. 2017 Přečteno: 2670x

Jahodový koktejl s mátou

Ingredience
- +
  • plnotučné mléko: 500 ml
  • zralé jahody: 150 g
  • máta - lístky: 6 ks
  • med dle chuti

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zdravé, neuděláte chybu

J

ahody zbavené stopky dáme do mixéru, přidáme mléko, nadrobno nakrájenou nebo natrhanou mátu a med podle chuti. Rozmixujeme dohladka a dáme vychladit. 

Jahodový kotejl můžeme také rozmixovat s kostkami ledu. Místo máty můžeme použít čerstvou meduňku. Část mléka můžeme nahradit smetanou. 

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 1 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!
Tip na recept

Houbové ragú

Houbové ragú

V pánvi rozehřejeme máslo na oleji a přidáme očištěné pokrájené houby spolu s nasekanou cibulkou a orestujeme. Přidáme česnek, rozmarýn, tymián a nasekanou petrželku. Osolíme a opepříme podle chuti. Houbové…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Krabičková dieta – zdravé stravování bez vaření a počítání kalorií

Zdravé stravování jsem si vyzkoušela taky, objednávala jsem čtyři měsíce a s jídlem a výslednou váhou jsem spo...

Tipy, jak ušetřit při nákupu kosmetiky a neslevit na kvalitě

Hodně zajímavých slev je také na https://slevovykupon.net/

Doporučené recepty

Zeleninová polévka s houbami

Polévky: Zeleninová polévka s houbami

Mrkev, celer, brambory, petržel očistíme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno…

Býčí žlázy

Hlavní jídla: Býčí žlázy

Býčí žlázy necháme namočené v mléce asi 30 minut, důkladně opereme ve vodě a osušíme papírovými utěrkami.  …

Kuře na plechovce piva

Hlavní jídla: Kuře na plechovce piva

Kuře omyjeme, zbavíme krku, drůbků a přebytečného tuku. Zevnitř i zvenku kuře důkladně osolíme a necháme chvilku…