Zeleninový salát s kuřecím masem
Ingredience
- kuřecí prsa: 200 g
- směs salátů (rukola, ledový salát,...) - hrst: 2 ks
- ředkvičky: 5 ks
- cherry rajčata: 5 ks
- salátová okurka: 1 ks
- olivový olej
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Zeleninový salát s kuřecím masem - recept
Kuřecí maso zlehka potřeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a ogrilujeme z obou stran dozlatova. Necháme vychladnout a nakrájíme na menší kousky. Ředkvičky a okurku nakrájíme na plátky, rajčátka rozpůlíme, salát omyjeme a necháme v cedníku okapat. Vše smícháme dohromady, osolíme a opepříme dle chuti a těsně před podáváním zakápneme trochou olivového oleje.
Zeleninový salát s kuřecím masem můžeme pro obměnu smíchat s dresinkem připraveným z bílého jogurtu a zakysané smetany v poměru 1:1.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.