Jahodová přesnídávka s mrkví a jablky
Ingredience
- čerstvé jahody : 5 ks
- mrkve větší : 3 ks
- jablka: 2 ks
- voda dle potřeby
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Jahodová přesnídávka s mrkví a jablky – recept
Oloupejte si nejprve mrkve a jablka (u těch také odstraňte jádřince). Obě suroviny vložte do rendlíku, podlijte menším množstvím vody a vařte do změknutí. Možné je zeleninu a ovoce připravit i na páře. Dále přidejte do hrnce také omyté a očištěné jahody pokrájené na kousky, nechte pár minut provařit, a nakonec vše rozmixujte na pyré. Přesnídávku podávejte zchladlou a uchovávejte ji v lednici. Spotřebujete co nejdříve.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.