Kachní prsíčka
Ingredience
- kachní prsa
- drcený kmín
- mořská sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kachní prsíčka – recept
Kůži kachních prsou překrájíme na malé čtverečky a z obou stran osolíme, opepříme a okmínujeme. Kachní prsíčka dáme kůži na rozehřátou pánev bez oleje a opékáme asi 7 minut dozlatova. Poté otočíme a opékáme stejnou dobu ze strany masa. Troubu rozehřejeme na 200 °C. Kachní prsíčka vložíme do pekáče kůží nahoru a opět asi 8 minut dopečeme v troubě. Prsíčka vytáhneme, necháme asi 5 minut odpočinout, šťáva se v mase krásně rozleží.
Kachní prsíčka podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a červeným zelím.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.