![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Kachní prsíčka](/img/clanky/c1d7153e6146f7cf56873de089dcfe56/fotolia_119311094_xs.jpg)
Kachní prsíčka
Ingredience
- kachní prsa
- drcený kmín
- mořská sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kachní prsíčka – recept
Kůži kachních prsou překrájíme na malé čtverečky a z obou stran osolíme, opepříme a okmínujeme. Kachní prsíčka dáme kůži na rozehřátou pánev bez oleje a opékáme asi 7 minut dozlatova. Poté otočíme a opékáme stejnou dobu ze strany masa. Troubu rozehřejeme na 200 °C. Kachní prsíčka vložíme do pekáče kůží nahoru a opět asi 8 minut dopečeme v troubě. Prsíčka vytáhneme, necháme asi 5 minut odpočinout, šťáva se v mase krásně rozleží.
Kachní prsíčka podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem a červeným zelím.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.