![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Segedínský guláš](/img/clanky/edbb0a83343036bc7f636c6108fbb60a/fotolia_72976869_xs.jpg)
Segedínský guláš
Ingredience
- vepřové maso: 250 g
- kysané zelí: 300 g
- cibule: 1 ks
- zakysaná smetana: 100 ml
- hladká mouka: 1 PL
- sádlo: 2 PL
- sůl
- sladká paprika
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Segedínský guláš – recept
Cibuli nakrájíme na kostičky a na jedné lžíci sádla osmažíme dotmava. Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso,necháme zatáhnout a vmícháme mletou papriku. Podlijeme vodou a dusíme skoro do měkka. Na zbylém sádle mezitím podusíme doměkka zelí s troškou šťávy ze zelí. Hotové zelí přidáme k masu a zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně. Dochutíme a dusíme vše do měkka.
Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.