![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Smažený losos v trojobalu](/img/clanky/fe768801d7fdbce7a816aefae0e08f04/smazeny-losos-v-trojobalu.jpg)
Smažený losos v trojobalu
Ingredience
- losos bez kůže: 300 g
- citron: 1 ks
- hladká mouka: 2 PL
- vejce: 1 ks
- strouhanka: 3 PL
- sůl
- pepř
- olej na smažení
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Smažený losos v trojobalu - recept
Lososa naporcujeme, každý kousek osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Filety obalíme v hladké mouce, namočíme do osoleného rozšlehaného vajíčka a obalíme ve strouhance. Na pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a lososa v něm při střední teplotě osmažíme z obou stran dozlatova.
Smažený losos v trojobalu se po usmažení může odložit na papírovou utěrku, která vysaje přebytečný tuk. Před podáváním ještě rybu pokapeme trochou citronové šťávy.
Diskuse k receptu: 3 příspěvky.