Velikonoční nádivka s uzeným masem
Ingredience
- vařené uzené maso: 200 g
- rohlíky: 3 ks
- mléko: 100 ml
- vejce: 3 ks
- mladé kopřivy - hrst: 3 ks
- červená cibule: 1 ks
- sádlo na vymazání plechu
- pepř
- sůl
- majoránka
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Velikonoční nádivka s uzeným masem – recept
Rohlíky nakrájíme na drobné kostky a namočíme do mléka na 15 minut, poté vymačkáme. Smícháme na kostičky nakrájené uzené maso, cibuli, rohlíky, rozšlehaná vajíčka a kopřivy, osolíme, opepříme a ochutíme majoránkou. Nádivku přemístíme do zapékací mísy vymazané sádlem a pečeme na 180 °C do zlatohněda (asi 35 minut).
NÁŠ TIP:
Skvělou velikonoční nádivku můžete doplnit nápaditou velikonoční vajíčkovou pomazánkou.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.