Aktuálně pro vás máme 1900 receptů
Spektrum Zdraví
Zapnout notifikace
Zapněte si odběr notifikací a budete přímo na Vaše zařízení dostávat upozornění na nově přidané články do této rubriky.
recept na přání
Domácí melounová limonáda Nápoje
15. 05. 2018 Přečteno: 3602x

Domácí melounová limonáda

Ingredience
- +
  • vodní meloun: 1 ks
  • lístky máty nebo meduňky: 12 ks
  • třtinový cukr: 2 KL
  • citronová šťáva: 2 PL
  • led

KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce

Stupeň zdravosti:
Zdravé, neuděláte chybu

Melounová limonáda - recept

Mátu nebo meduňku zalijeme vodou (na 1 porci 250 - 300 ml) a necháme odstát asi 30 minut. Meloun zbavíme slupky a jadérek, nakrájíme a rozmixujeme. Smícháme s ochucenou vodou a podle chuti osladíme. 

Melounová limonáda se podává s ledem.

Hodnocení receptu:
Hodnotilo 102 lidí

Vytisknout stránku Stáhnout v PDF



Vložit komentář

Odesláním komentáře souhlasíte s pravidly diskuze.

Diskuse k receptu: 0 příspěvky.

Diskuse neobsahuje zatím žádný komentář. Buďte první!
Tip na recept

Domácí limetková limonáda

Domácí limetková limonáda

Hrstku omyté máty peprné vhoďte do džbánu a přelijte trochou teplé vody, v které jste rozpustili cukr. Také přidejte šťávu z půlky limetky (zbylý kus nechte přímo do limonády) a bylinkový základ mírně nadrťte…

DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU

POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ

Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?

Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?

Skvělý článek, který připomíná, jak zásadní je prostředí, ve kterém žijeme, pro naše duševní zdraví. Právě v d...

Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?
Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?

Když jsme řešili vytápění našeho starého domu, tepelné čerpadlo bylo jednou z možností . :) Nakonec jsme šli d...

Doporučené recepty

Cuketové lasagne

Hlavní jídla: Cuketové lasagne

Cibuli nakrájíme najemno a necháme zesklovatět na oleji. Přidáme mrkev nakrájenou na malé kostičky a orestujeme.…

Papriková omáčka k masu

Ostatní: Papriková omáčka k masu

V hlubší pánvi nebo v hrnci necháme na trošce oleje rozpustit polovinu másla, na kterém orestujeme nadrobno…