![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Pečená treska s parmezánovu krustou](/img/clanky/0db26fb6e57e7a4c6e25d65fd9b37ab6/pecena-treska-s-parmezanovu-krustou.jpg)
Pečená treska s parmezánovu krustou
Ingredience
- treska: 400 g
- strouhaný parmezán: 1 PL
- kokosová mouka: 1 PL
- mandlové plátky: 1 PL
- toustový chléb: 2 ks
- citronová šťáva: 1 KL
- máslo
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Pečená treska s parmezánovu krustou - recept
Porce tresky omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Necháme asi 20 minut v ledničce. Toustový chléb rozmixujeme, přidáme kokosovou mouku, nadrcené mandlové plátky a parmezán. Tuto směs lehce namáčkneme na vrchní část tresky.
Tresku položíme do pekáčku vyloženého pečicím papírem, krustu poklademe po celé ploše tenkými plátky másla a pečeme na 200 °C asi 15 minut dozlatova.
Pečená treska s parmezánovu krustou se podává s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.