Ryba na jehle
Ingredience
- filety ryby (mořská štika, losos, pstruh,...): 300 g
- cibule: 2 ks
- cherry rajčátka: 8 ks
- malé žampiony: 4 ks
- sůl
- pepř
- oregano
- olivový olej
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Ryba na jehle – recept
Rybu opláchneme a vysušíme papírovou utěrkou. Nakrájíme na kostky a smícháme s trochou soli, pepře a oregana. Cibuli nakrájíme na čtvrtky. Na grilovací jehlu napichujeme střídavě rybu, cibuli, cherry rajčátko a žampion. Vše potřeme olivovým olejem. Dáme na rozpálený gril nebo do trouby opékat asi 15 minut dozlatova ze všech stran. Jako příloha se hodí rýže, opečené brambory nebo zeleninový salát.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.