Těstoviny s kuřecím masem
Ingredience
- kuřecí maso: 300 g
- gorgonzola: 200 g
- smetana ke šlehání: 200 ml
- pórek {0,5}
- tagliatelle {200} g
- olivový olej {1} PL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Těstoviny s kuřecím masem – recept
Na pánvičce rozehřejeme olej, kuřecí maso si mezitím nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a dáme restovat na olej. V druhém hrnci si rozehřejeme smetanu ke šlehání s gorgonzolou. Solit nemusíme, gorgonzola je slaná dost. Uvaříme si těstoviny a nakrájíme pórek. Tagliatelle servírujeme se sýrovou omáčkou, kuřecím masem a plátky pórku.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.