![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Domácí kečup](/img/clanky/b8639352bbca8fd236c5896617fde4e7/fotolia_124047888_xs.jpg)
Domácí kečup
Ingredience
- zralá rajčata: 3 kg
- cibule: 250 g
- cukr krystal: 150 g
- ocet: 3 PL
- mletá skořice
- sůl
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Domácí kečup - recept
Rajčata nakrojíme do kříže, spaříme a oloupeme. Do velkého hrnce vložíme nakrájená rajčata, skořici a cibuli, kterou jsme pokrájeli na malé kousky. Směs přivedeme k varu, ztlumíme teplotu a zvolna dusíme asi 15 - 20 minut. Po dvaceti minutách rajčata osolíme, přidáme cukr a ocet, rozmixujeme a necháme vyvařit všechnu vodu. Domácí kečup nalijeme do vymytých sklenic a sterilujeme 10 minut na 85 °C.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.