![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Rybí guláš](/img/clanky/a989dd496ba417885d79566f09d3ac19/rybi-gulas.jpg)
Rybí guláš
Ingredience
- čerstvé ryby (kapr, treska, losos,...): 300 g
- menší brambory: 2 ks
- cibule: 1 ks
- stroužky česneku: 1 ks
- slanina: 30 g
- rajčatový protlak: 1 KL
- sladká paprika: 1 PL
- rybí vývar: 250 ml
- červené víno: 40 ml
- petrželka: 1 PL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Rybí guláš - recept
Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit zvlášť v osolené vodě doměkka. V hrnci orestujeme slaninu nakrájenou na malé kostičky. Jakmile pustí tuk, přidáme nakrájenou cibuli a pozvolna orestujeme dohněda. Přidáme nadrobno nakrájený česnek, zaprášíme paprikou, vmícháme rajský protlak a na větší kousky nakrájenou rybu. Podlijeme červeným vínem a vývarem, mírně osolíme, opepříme a podusíme doměkka při nízké teplotě.
Rybí guláš nakonec smícháme s petrželkou a uvařenými bramborami.
Diskuse k receptu: 1 příspěvky.