Těstoviny s krůtím masem, sušenými rajčaty a olivami
Ingredience
- krůtí maso: 200 g
- těstoviny (vrtulky, penne): 250 g
- sušená rajčata v oleji
- zelené olivy bez pecky
- česnek - stroužky: 1 ks
- masový vývar
- parmazán
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Těstoviny s krůtím masem, sušenými rajčaty a olivami - recept
Těstoviny uvaříme al dente. Česnek nakrájíme na tenké plátky, olivy rozpůlíme. Na pánev nalejeme 2 lžíce oleje ze sušených rajčat, na kterém zvolna orestujeme česnek. Přidáme podle chuti olivy a šušená rajčata a pozvolna restujeme. Můžeme podlít trochou masového vývaru. Krůtí maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Maso zprudka osmažíme na druhé pánvi.
Uvařené těstoviny promícháme v pánvi se sušenými rajčaty, olivami a přidáme orestované krůtí maso. Důkladně promícháme, podle chuti můžeme přidat sůl a pepř. Těstoviny s krůtím masem, sušenými rajčaty a olivami podáváme s parmazánovými hoblinami.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.