Tuňákový salát low carb
Ingredience
- tuňák ve vlastní šťávě: 170 g
- nízkotučný tvaroh: 80 g
- vejce: 4 ks
- baby špenát: 2 hrst
- okurek: 40 g
- paprika : 80 g
- cherry rajčata: 4 ks
- jarní cibulka: 1 stonek
- černé olivy: 1 hrst
- olivový olej: 1 PL
- citronová šťáva: 1 KL
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Tuňákový salát low carb - recept
Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Z tuňáka slejeme šťávu a promícháme ho s tvarohem. Dochutíme solí a pepřem. Zeleninu umyjeme. V míse smícháme baby špenát, nakrájenou zeleninu - okurek, papriku, jarní cibulku, rajčata - a černé olivy pokrájené na kolečka. Salát osolíme a opepříme. Přidáme směs tuňáka s tvarohem, nakrájená uvařená vejce, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme. Můžeme dochutit ještě lístky čerstvé bazalky.
Tuňákový salát low carb je skvělý tip na zdravou večeři, která zasytí.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.