![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlaktozy.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--maso.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--dieta.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--detske.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--raw.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezlepek.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vegan.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--rychlovky.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--testoviny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--lusteniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--ryby.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zverina.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--vnitrnosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--gril.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--hravevareni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--luxusni.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--alkohol.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--zavareniny.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--imunita.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--sladkosti.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--bezcukru.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--domaci_pekarna.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--parnihrnec.png)
![](/img/PageModule/RubrikaCustom/Recepty/category__image--prasarny.png)
![Kotlíkový guláš na ohni](/img/clanky/c09f5f2d8c406bea4e5c50eb9e3dc7d7/kotlikovy-gulas-na-ohni.jpg)
Kotlíkový guláš na ohni
Ingredience
- hovězí kližka: 300 g
- brambory: 2 ks
- cibule: 250 g
- stroužky česneku: 1 ks
- sádlo: 2 PL
- sladká paprika: 1 PL
- pálivá paprika: 1 KL
- hladká mouka: 1 PL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Kotlíkový guláš na ohni - recept
Očištěné maso a brambory nakrájíme na kostky, cibuli nahrubo, česnek prolisujeme. V kotlíku na ohni necháme rozpustit sádlo a osmahneme na něm cibuli dohněda. Přidáme maso a necháme ho ze všech stran zatáhnout. Zaprášíme paprikou, zalijeme trochou vody, osolíme, opepříme, přidáme kmín a česnek. Tekutinu necháme vydusit a znovu podlijeme tak, aby bylo maso ponořené. Kotlík přikryjeme a necháme dusit asi 30 minut. Přidáme brambory, trochu mouky rozmíchané ve vodě a necháme ještě tak dlouho, až budou brambory měkké.
Kotlíkový guláš na ohni chutná nejlépe s čerstvým pečivem, posypaný najemno nakrájenou črstvou cibulí.
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.