Nerez v gastronomii splňuje i nejnáročnější hygienické požadavky
Nerezová ocel je v profesionální gastronomii nepostradatelný materiál, ať už se jedná o nádoby na vaření, servírování či potřeby cateringu. Je odolná vůči korozi a reakcím s potravinami, snadno se čistí a splňuje tak nejvyšší hygienické standardy. Je schopná se rychle ohřát a udržet potřebnou teplotu. Z estetického hlediska je nerez také vyhledávaným materiálem pro svůj ušlechtilý vzhled a příjemný lesk.
Nerezové nádoby špičkové kvality
Společnost proHeq s.r.o. je českou firmou se sídlem v Domažlicích. Patří pod německý koncern WMF Group, který se řadí mezi světovou špičku v dodávkách hotelového vybavení. ProHeq se specializuje na výrobu nerezových výrobků a zařízení využívaných v profesionálních gastronomických provozech, luxusních hotelech, aeroliniích, nemocnicích a podobných zařízeních, která mají co do činění se stravováním a servírováním pokrmů.
Výrobky jsou díky špičkové kvalitě, bezpečnosti, funkčnosti a příjemnému designu známé ve více než 90 zemích světa.
Do výrobního sortimentu firmy patří kovové pomůcky potřebné pro stolování a servírování, jako jsou nejrůznější druhy příborů, mísy, podšálky, šálky, chladicí vitríny, konvičky a konvice na horké nápoje, dávkovače, cukřenky, slánky či pepřenky. Výroba zahrnuje také veškerá zařízení, která jsou nezbytná pro potřeby bufetů a cateringových služeb, systémy na ohřívání pokrmů a řadu dalšího příslušenství, jako jsou ohřívače šálků, chladničky na mléko nebo chladící boxy na víno.
Nově se domažlická firma věnuje i výrobě dílů, montáži a kompletaci profesionálních kávovarů německé značky Krups.
Diskuse k článku